About me

Welkom op Loony Life Lijstjessite!

Lijstjes zijn de nieuwe hype. En terecht vind ik. Ze zijn handig, kort en to-the-point. Ik hoef je dan ook niet te vertellen dat ik quasi mijn hele leven in lijstjes giet: boeken die ik wil lezen, films die ik nog wil zien, blogs die ik wekelijks bezoek, taken die ik hoor uit te voeren, ... Lijstjes structureren mijn agenda en zorgen ervoor dat ik mij kan concentreren op leuke dingen, zoals deze blog

Dus dacht ik maar: laat mijn drie lievelingsbezigheden in één gieten: tekenen, schrijven en lijstjes maken. Voilà, Loony Life Lijstjessite is geboren.

Wat vind je dus op deze site? Ik giet het voor je in een lijstje :-)
  1. Boekentips
  2. Filmtips
  3. Docutips
  4. Leuke anekdotes 
  5. ...
Kortom, ideale leeslectuur voor de creatieve en drukbezette medemens!

Ik wens je alvast leesplezier. En heb je nog een vraag of een suggestie? Laat een reactie achter of stuur een mail naar nmonsaert(@)yahoo.com.

Nog meer over mij?

Ik ben redactrice, grafische vormgever en regelmatig geef ik workshops wervend schrijven en webschrijven. 

Enkele weetjes

  1. Mijn grote kinderdroom was om illustratrice te worden, maar mijn ouders vonden dat geen goed idee. Maar die droom blijf ik toch een beetje koesteren. Gelukkig kan ik mij uitleven op deze blog.
  2. Ik leer heel graag bij. Regelmatig volg ik workshops illustreren, schrijven en fotograferen en de medewerkers van de lokale bibliotheek kennen me heel goed.
  3. Ik hoop om binnen een paar jaar de opleiding Stripauteur bij Syntra te volgen. Jammer genoeg is mijn inschrijvingsaanvraag een paar keer geannuleerd omdat er niet genoeg inschrijvingen waren.
  4. Volgens vrienden heb ik een apart gevoel voor humor. Waarschijnlijk zal je dat merken in mijn blogposts.
  5. Ik ben geboren in 1981. In mijn tienerjaren droeg ik knalrode 'doctor martens' en in bleekwater gedrenkte jeans. Mijn mama heeft mijn haar ooit eens laten knippen in een punkkapsel. De meest beschamende plechtige communiefoto's ooit. (Zij is er nog steeds van overtuigd dat dat mijn beste kapsel ooit was). En neen, ik heb daar geen bewijsmateriaal van.